Na projektu ZaCjel zaposleno 5 osoba
Novosti

Na projektu ZaCjel zaposleno 5 osoba

17.08.2021

U projektni tim partnera uvedena su četiri mlada istraživača te administrator projekta koji će raditi na projektu do travnja 2023. godine

Za realizaciju istraživačkih aktivnosti projekta ZaCjel zaposlena su 4 mlađa istraživača. Na FSB-u do kraja projekta dva mlađa istraživača radit će na istraživanju u području numeričkog modeliranja. Krešimir Jukić, mag. ing. mech., upisan je na doktorski studij u semestru 2020 te će njegov doktorat izrasti iz aktivnosti projekta ZaCjel pod mentorstvom prof. dr. sc. Zdenka Tonkovića. Dr. sc. Karlo Seleš svojim doktoratom i znanjem doprinjeo je razvoju nove metodologije za zaštitu cjelovitosti dinamički opterećenih konstrukcija. Nakon odlaska dr. sc. Karla Seleša na drugo radno mjesto, kao mladi istraživač na projektu od 1. rujna 2021. zaposlit će se Jurica Rožić, mag. ing. mech. 

Marina Plovanić, mag. ing. aedif., pridružila se timu profesora Ivice Kožara na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci kao asistent. 

Nakon dva neuspješna natječaja, kao treća sreća na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu zaposlen je Ivan Grabić od 21. siječnja 2021. Pod mentorstvom prof. dr. sc. Marija Vašaka razvijat će nadogradnju sustava upravljanja dinamičkim sustavom s konstrukcijskim elementima s ciljem očuvanja dopuštenih režima rada, te paralelno raditi na doktoratu. 

Kao administrator projekta, da sve ide glatko brine se Tihana Damić, mag. iur. Uz administriranje projekta, Tihana koordinira i aktivnosti zaštitu rezultata projekta kao intelektualnog vlasništva. Također, kako bi svi novozaposleni ostali dio ovog uhodanog istraživačkog tima i nakon kraja projekta ZaCjel, tim će aktivno tražiti nove projektne prilike za nastavak rada na nekim novim projektima.