Održana radionica Zaštita cjelovitosti konstrukcija u energetici i transportu
Novosti

Održana radionica Zaštita cjelovitosti konstrukcija u energetici i transportu

09.07.2021

9. srpnja 2021. na Fakultetu strojarstva i brodogradnje održana je radionica "Zaštita cjelovitosti konstrukcija u energetici i transportu" s ciljem prezentacije inovativnog sustava za nadzor i upravljanje dinamički opterećenim konstrukcijama razvijanog u sklopu projekta kao odgovor na potrebe industrije energetike i transporta

9. srpnja 2021. na Fakultetu strojarstva i brodogradnje održana je radionica "Zaštita cjelovitosti konstrukcija u energetici i transportu" s ciljem prezentacije inovativnog sustava za nadzor i upravljanje dinamički opterećenim konstrukcijama razvijanog u sklopu projekta kao odgovor na potrebe industrije energetike i transporta. 

Na radionicu se odazvalo preko 40 sudionika iz hrvatskih industrijskih aktera u području energetike i transporta. Aktivnosti projekta te aktivnosti koje provodi FSB prezentirali su voditelj projekta, prof. dr. sc. Zdenko Tonković i doc. dr. sc. Marko Jokić. FER je predstavio prof. dr. sc. Mario Vašak, a ispred Građevinskog fakulteta iz Rijeke govorio je prof. dr. sc. Ivica Kožar. Sudionici su nastavili raspravu na prigodnom ručku. 

Ova prva radionica u sklopu projekta morala je biti ograničena na manji broj sudionika no nadamo se da će druga radionica predviđena za 2023. godinu biti još uspješnija.  Projektni tim zahvaljuje svima koji su se odazvali te se veselimo zajedničkoj budućoj suradnji!

Prof. dr. sc. mario Vašak
Prof. dr. sc. Zdenko Tonković, voditelj projekta
Prof. dr. sc. Ivica Kožar